2015 - Hadeland Energi Cup

Kampoppsett Hadeland Energi Cup 2015

For andre året på rad deltok vi på Hadeland Energi Cup, som arrangeres på Gran.
I løpet av lørdagen spilte vi fire kamper, mot henholdsvis to kjente og to ukjente lag. Motstanderne var Eina, Lunner, Gran og Kolbu.

Siden T-Lars ikke var med på denne cupen, hadde vi fått låne spillere fra Gutter 11 år. Petter var med og spilte kampen mot Eina, mens Sondre og Kevin fordelte spilletiden i de tre neste kampene. Alle disse guttene viste flott innsats og var med og bidro for laget vårt.

Premieutdeling på Gran (18/4-15)

Eina Blå - JIF (2-3)
Første kampen var mot Eina og ble til slutt en veldig spennende kamp. Kampen startet veldig bra med utrolig flott spill av samtlige. Vi var vitne til meget godt spill og flotte pasninger. Jeg har ikke tellingen på hvor mange store sjanser vi kom frem til under kampen, men her prater vi to-sifret. Dessverre var vi ikke presise nok foran mål. Dette skyldes nok både litt uflaks og litt udyktighet. Vi får jobbe videre med avslutninger på treningene fremover.
Etter en voldsom dominans i første halvdel av kampen ble det mer jevnt mot slutten, hvor vi var litt for ustrukturert i forsvarsspillet. Men vi vant til slutt fortjent 3-2.

Målscorere: Magnus 2 og Andreas 1.
Assist: Kristian 1 og Andreas 1.
Kaptein: Magnus

Forsvarsspill mot Eina

Lunner Blå - JIF (0-1)
Dette er et lag som vi normalt har hatt et greit tak på. Men dette ble dessverre ikke den kampen vi fikk vist oss frem fra vår beste side. Det gode spillet, som lenge har vært vår styrke, uteble og det ble en veldig merkelig kamp.
Andreas ble skadet halveis i kampen, etter mange stygge taklinger fra Lunnerspillerne, og dette gjorde at vi måtte omorganisere laget med de følger det fikk.
Lunner fikk etter hvert mer og mer taket på oss, selv om vi også hadde våre sjanser. Jeg vil trekke frem Anders i denne kampen. Uten hans mange flotte redninger kunne vi nok ha tapt med flere mål enn det ene, som også var litt av den sure typen. Dommeren satte i gang kampen hele fire minutter før tiden, noe som førte til at kampen ble spilt fire minutter over de 25 minuttene den skulle vare. Målet til Lunner kom da selvfølgelig nesten fire minutter på overtid.

Kaptein: Kristian

Kamp mot Lunner

JIF - Gran (0-3)
Det virket som om det sure tapet mot Lunner fortsatt satt i underbevisstheten da de entret banen. De var ikke helt på det nivået vi kjenner dem, selv om de holdt stand en stund før Gran scorte sitt første mål.
Igjen savnet jeg det gode pasningsspillet vårt. I denne kampen ble det altfor mange feilpasninger, som skyldtes både at det var upresise pasninger og liten bevegelse hos de som skulle motta pasningen.
Gran var helt klart det beste laget og vant fortjent 3-0 mot et litt passivt Jevnaker lag.
Andreas kom inn og var med på de siste ti minuttene etter skaden under forrige kamp.

Kaptein: Henrik

Mads i fint driv mot Lunner spillere

JIF - Kolbu KK (5-0)
I den siste kampen møtte vi det desidert dårligste laget. Her hadde vi i grunn ingen motstand og vi fikk trillet ball i hatt med dem. Men igjen er vi altfor upresise foran motstanderens mål og vi scorer kun 5 mål, som er altfor lite ut i fra alle de sjansene vi hadde.
Kevin erstattet Anders i mål under denne kampen og han hadde kort fortalt en rolig dag på jobben.
Det positive under denne kampen var at spillerne fikk lekt seg litt med teknikk og finter, da vi møtte en litt enkel motstand. Normalt vil man ha større press på seg og slike finter, spesielt i forsvar, kan fort straffe seg mot bedre motstandere.

Målscorere: Mads 3, Andreas 2.
Assist: Andreas 2
Kaptein: Anders

Skuddforsøk mot keeperen til Kolbu

Alt i alt vil jeg si at det ble en middels gjennomført cup-innsats av laget vårt. Til tider fikk vi oppleve mye flott fotball og fantastiske pasningsvariasjoner. Men vi fikk også oppleve hvor sårbare vi kan bli når vi gjør enkle feil.
Selvfølgelig var savnet av T-Lars også veldig merkbart.
Uansett tap eller seier, godt eller dårlig spill, så er det en god læring som vi tar med oss videre og som vi skal forbedre til seriestart.