2011 - Tyristubben

Fotballkamper på Tyristrand

Den 26. mai tok vi turen til Tyristrand for å spille to kamper mot henholdsvis Tyristubben og Hønefoss SK.

Oppvarming før første kamp

Første kampen ble spilt mot Tyristubben og dette ble en meget underholdende og spennende kamp. Selv om vi spilte jevnt mot dette laget lå vi under 3-0 etter første omgang. Vi skapte flere sjanser og burde helt klart ha hatt uttelling på noen av skuddene våres. Samtidig så var Tyristubben veldig effektive på sine målsjanser.
Etter pausen løsnet det for JIF og vi scorte 2 mål etter hverandre av Andreas og Rene. Vi jaktet febrilsk på utligningningen men i stedet var det Tyristubben som scorte sitt eneste mål i andre omgang og kampen endte 4-2 til Tyristubben.

Stor innsats (Kamp mot Tyristubben)

Neste kamp gikk mot Hønefoss SK. Dette skulle bli en meget underlig og målrik kamp.
JIF spillerne var litt mindre oppmerksomme under denne kampen og vi fikk mange unødvendige mål mot oss. Vi hadde i tillegg flaksen mot oss når det gjaldt å score mot Hønefoss. Etter flere gode sjanser fikk vi endelig trøstemålet som ble scoret av Tobias.
Vi tapte til slutt 7-1 men det var likevel mange flotte øyeblikk som jeg er sikker på at vil slå ut positivt til helgen. Da er det Hadelands cupen på Jevnaker som står for tur.